Підвищуємо професійну майстерність

Відповідно до річного плану роботи методичного кабінету управління освіти 10 березня на базі ЗОШ І –ІІІ ст.№3 відбулося міське методичне об’єднання вчителів історії та правознавства на тему: «Використання першоджерел на уроках історії та правознавства».

На заході були представленні різні форми роботи. Зокрема урок на тему «Іван Степанович Мазепа. Внутрішня і зовнішня політика гетьмана», який провела у 8 – Б класі вчитель Юлія Капелюх. Педагоги Олег Іванишин та Павло Репінський висвітлили питання використання інтернет - джерел при підготовці до уроків історії та правознавства.

До методичного об’єднання були залучені вчителі історії ЗОШ І – ІІІ ст..№4 Тетяна Федорчак (переможець І етапу конкурсу «Вчитель року 2016») та Оксана Заржицька. Вони презентували блоги із застосуванням інформаційно – комунікативних технологій у навчально – виховному процесі та мережеву взаємодію з іншими фахівцями.

Актуальними сьогодні є уроки з історії рідного краю. Тому вчитель - предметник ЗОШ І – ІІІ ст..№1 Оксана Співак запропонувала розглянути кілька власних розробок уроків з даної теми.

На завершення методичного об’єднання усім було запропоновано відвідати шкільну історико – краєзнавчу залу.

Загалом, методичне об’єднання проведено на високому науково – методичному рівні.

/Files/images/lK_fyJ5NMCo.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 468

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.