Повернутися до звичайного режиму

Інноваційне використання в сучасному контексті психологічних знань на уроках зарубіжної літератури

18 березня 2016 р. на базі ЗОШ І-ІІІ ст.№6 (директор –Бігун Л.В.) проведено семінару-практикуму «Інноваційне використання в сучасному контексті психологічних знань на уроках зарубіжної літератури» в рамках роботи міського методичного об’єднання вчителів зарубіжної літератури.

Метою семінару-практикуму було показати співпрацю вчителів зарубіжної літератури ЗОШ І-ІІІ ст.№6 Шевчук Т.В., Бабій Т.М., Бартощук Т.Д. та практичного психолога закладу Баланюк Г.Ю. по використанню на уроках психологічних знань, індивідуальних особливостей дітей відповідно до їх пізнавальних можливостей, типу темпераменту, сприйняття та засвоєння інформації.

В ході семінару-практикуму виступила практичний психолог Баланюк Г.Ю. на тему «Врахування вчителем психологічних та індивідуальних особливостей учнів на уроках зарубіжної літератури в загальноосвітній школі», проведено вчителем Шевчук Т.В. інтегрований урок за романом Е.Портер «Полліанна», вчителем Бабій Т.М. – літературну вітальню «Співати по-новому про любов я прагну», вчителем Бартощук Т.Д. презентовано урок «Вивчення роману Л.Толстого «Анна Кареніна» в контексті психологічних знань на уроці».

/Files/images/pcuxolog1.jpg

/Files/images/pcuxolog2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 358

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.