Міський семінар вчителів природничих наук

17 березня в НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-ліцей» відбулось засідання міського методичного об’єднання вчителів хімії, біології, географії за темою «Розвиток творчих здібностей учнів шляхом використання інноваційних технологій на уроках і в позакласній роботі».

Метою заходу було:

- ознайомлення з досвідом роботи вчителів закладу щодо створення оптимальних умов для розвитку творчих здібностей учнів на уроках природничих дисциплін;

- ознайомлення з методиками розвитку творчих здібностей учнів, презентація методичних розробок вчителів і проектних робіт учнів;

- створення атмосфери співробітництва взаємодії вчителя та учня.

Відкрила засідання методист управління освіти Жмеринської міської ради Бондар Т. В.

Директор закладу Кочура О.В презентувала навчальний заклад документальним фільмом про історію школи. Голова методичної комісії природничих наук, вчитель географії–Любицька Л.Г ознайомила присутніх зі складом методичної комісії, до якої входять: вчителі біології - Поліщук Л. М та Цимбалюк Я.В, вчитель хімії Олійник В.В , навчально – матеріальною базою кабінетів та методичною проблемою комісії «Реалізація ідей розвивального навчання через екологічну культуру учнів». Педагоги розкрили зміст інноваційних технологій , які застосовують для розвитку творчих здібностей учнів, та запропонували колегам виконати ряд інтерактивних вправ. В практичній частині вчителі разом з учнями закладу презентували позакласну роботу-участь у міжнародних природничих конкурсах, олімпіадах, захисті дослідницьких робіт та проектів на станції СЮТ в м. Вінниця, роботу на екологічній стежині школи. Серед шкіл міста учні НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей» мають найвищий рейтинг участі в міських та обласних олімпіадах з предметів.

Учасники семінару отримали позитивні враження та збагатили власний досвід при спілкуванні, а організатори семінару-високу оцінку колег.

Голова методичної комісії вчителів хімії, географії, біології НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей» Любицька Лариса Георгіївга

/Files/images/prirodnichi.jpg

/Files/images/prirodnuchi.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 518

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.