Методичне об'єднання фізінструкторів ДНЗ №4

29 березня 2016 року на базі ДНЗ №4 "Вишенька" з метою виховання в дітей свідомого ставлення до свого організму, потреби ведення здорового способу життя та піклування про власне здоров’я було проведено методичне об’єднання фізінструкторів "Інновації в роботі інструктора з фізкультури". В ході теоретичного блоку вихователь-методист Наталя Бессараба представила до уваги слухачів доповідь на тему: «Здоров’я збережувальна компетентність дошкільників», в якій повідомила інформацію про важливість здорового способу життя, про форми роботи які застосовують у роботі з дітьми дошкільного віку та здоров’язбережувальні технології, які використовують у своїй роботі педагоги ДНЗ № 4 «Вишенька».

/Files/images/FB_IMG_1459342608995.jpg

Під час практичного блоку інструктори з фізкультури мали можливість переглянути сюжетно-динамічне заняття «Наші друзі Смішарики» з елементами танцювально-ігрової гімнастики «Са-Фі-Дансе» у старшій групі, яке провела інструктор з фізкультури ДНЗ № 4 «Вишенька» Тетяна Скрима та музичний керівник цієї ж установи Ніна Мурафа. У своїй роботі інструктор з фізкультури удосконалювала навички самостійного шикування, використовуючи звукові сигнали, закріплювала різновиди ритмічної ходьби та бігу, формувала рухові вміння та навички з використанням фітболів, використовувала силові вправи для зміцнювання м’язів плечового поясу, пресу спини, тазу і ніг з додаванням вправ на розтягування, формувала правильну поставу, мотивувала потреби дітей у систематичних заняттях фізичними вправами. Музичний керівник Ніна Мурафа представила оздоровчо-розвивальну програму з танцювально- ігрової гімнастики «Са-Фі-Дансе». Використаний у роботі ігровий метод програми «Са-Фі-Данс» надає освітньому процесу привабливої форми, полегшує процес запам»ятовування та освоєння вправ, підвищує емоційний фон занять, сприяє розвитку мислення, уяви, творчих здібностей дитини.

/Files/images/FB_IMG_1459342598813.jpg

Цікаво та емоційно пройшов майстер-клас з оздоровчої гімнастики «Хаду», який провела інструктор з гімнастики «Хаду» Алла Пітуліс. Під час проведення гімнастики інструктори з фізкультури дошкільних закладів міста мали можливість познайомитись із унікальною системою тренувань за новою методикою розвитку омолодження організму та побудови здорового, гармонічного тіла, що не потребує використання знарядь та тренажерів.

/Files/images/FB_IMG_1459342616423.jpg

/Files/images/FB_IMG_1459342630145.jpg

/Files/images/FB_IMG_1459342638406.jpg

/Files/images/FB_IMG_1459342641100.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 814

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.