Виховна робота: НВК «Загальноосвітня школа І – ІІІ ст. – ліцей»

НВК «Загальноосвітня школа І – ІІІ ст. – ліцей» міста Жмеринки включено до дослідно – експериментальної роботи Всеукраїнського рівня

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки обласноїдержавної адміністрації «Про проведення в області дослідно –експериментальної роботи на базі загальноосвітніх навчальних закладів»

НВК «Загальноосвітня школа І – ІІІ ст. – ліцей» міста Жмеринкивизначений базовим закладом для експериментального дослідження затемою «Організаційно – педагогічні умови діяльності класного керівникау створенні ефективного виховного простору» на 2015 – 2020 роки.Зважаючи на тему експериментальної роботи об’єктом дослідженняє професійна діяльність класного керівника, предметом дослідження –організаційно – педагогічні умови діяльності класного керівника.

Метою експерименту є розробка структурно – функціональної моделі діяльності класного керівника в сучасному освітньому просторі,обґрунтування необхідності внести до класифікатора професій «Класнийкерівник».

НВК «Загальноосвітня школа І – ІІІ ст. – ліцей» має достатніметодичні та матеріально – технічні можливості для проведення дослідно– експериментальної роботи із зазначеної теми.

Відповідальність за виконання плану дослідно – експериментальноїроботи покладається на методичний кабінет управління освіти тадиректора НВК «Загальноосвітня школа І – ІІІ ст. – ліцей».

У 2016 році планується реалізувати І( організаційно – підготовчий)етап експерименту.

Кiлькiсть переглядiв: 446

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.